9/22/09

Skaha

Har nu bott pa Wal-Marts parkering i ca en vecka, tacka gud for att 3 av 4 kanadicker kor grand cherokee, motsvarande. Detta faktum innebar att vi sparar 40$ per natt i uteblivna campingavgifter, de blir en hel del pa tva veckor :). aja 4 dagar klattring kvar sen calgary sen hem till sverige! ciao

9/3/09

The Grand Wall

Da har vi lamnat Squamish och tagit oss tillbaks till rocky mountains. Innan vi lamnade Squamish var vi givetvis tvungna att gora en storstilad avslutning som skulle hyllas i celeber anda med fanfarer och saluteringar! Vi sande utlra klassikern THE GRAND WALL :). The Grand Wall ar en exponerad och hogkvalitativ multipitch som ar 8 pitcher lang. The grand wall var nagot av en utopi for oss nar vi kom, men efter ihardig traning kande vi oss i slutandan mogna for denna uppgift och jag maste saga att vi gjorde det med bravur :).
Var klatterresa har nu gatt over i vad vi vill kalla fas tva. Detta innebar att vi till stor del har lagt tradracket pa hyllan och nu borjat konsentrera oss mer pa sportklattring. Sportklattring innebar att lederna ar bulltade sa det anda vi behover gora ar att klippa repet till bultarna pa vagen upp. Typen av klattring ar ofta mer fysiskt utmanande an tradklattring me o andra sidan mindre mentalt pafrestande.
Uppdateringarna kommer formodligen ske validgt sporadiskt de kommande veckorna da vi nu reser runt mer an tidigare och darfor inte vet om nar jag kan fa tag i internet.

Ha de kanoners,
Pa aterseende!